Masthead header

Slappt på hotellet och tur till Sala Dan.

Jisses så glad man kan bli att se lite solstrimma igen när man vaknar på morgonen. Ovädret har nu blåst bort så vi gick upp tidigt och åt frukost. Kom därefter ut till poolområdet redan runt niotiden. En rutin är nu att nu äter jag frukost lite snabbare än övriga för att sedan gå ut och ta solstolar. Trodde inte att det skulle vara nödvändigt här men det finns inte tillräckligt och vi har noterat att det verkar vara så det går till här… Så nu är även vi med i matchen som värsta charter turisten…  Men det är som det är 🙂

Den här dagen hade vi i alla fall bestämt att vi skulle ta det lugnt bara på hotellet på förmiddagen för att sedan gå bort till familjen Hjort vid hotell Chada på eftermiddagen. Vilket vi gjorde men kom lite senare dit pga av besök… Det var Conny och Sussie som kom bort till oss och hade gått längs med stranden. Roligt med besök och då det var efter 12.00 så var det ok för Conny att bli bjuden på en öl… Han har en lite egen regel om att inte drick någon alkohol före 12 på dagen…

Senare på eftermiddagen gick vi bort och la oss uppe på stranden. Jag och Helena låg och solade medan barnen lekte nere vid strandkanten. Var väldigt kul med ”geggamoja” igen… Familjen Hjort träffade vi dock inte då en av deras killar inte hade mått bra. Så hade gått upp på rummet igen.

På kvällen åkte in till Saladan och åt på The Frog. Är en restaurang som drivs av Maj-Britt och hennes man på Lanta Driver. Var riktigt bra och mysigt. Här tog jag Spare Ribbs och som var riktigt gott och mycket. Isac tog Nuggets, Hannes Hamburgare och Helena tog även hamburgare.

Därefter gick vi vidare och träffade Conny och hans ressällskap. De hade varit inne också och ätit pizza. Gick vidare tillsammans till Sala Lanta där vi tog en drink. Men det var inte länge vi var där. Barnen var trötta och ville hem. Så det blev att ta en liten taximoped som vanligt till hotellet.

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*