Masthead header

Hänger vid poolen…

I dag var det fantastiskt väder igen. Ja, eller som det brukar vara här på Koh Lanta. Härlig sol och värme. Vi bestämde att även i dag skulle vi stanna på hotellet och ta det lugnt vid poolen. Är bara att inse att vi inte är några äventyrsmänniskor utan är nöjda med att bara kunna få ha det lugnt och skönt. Är väl det att hemma så går det i sådan fart att man känner att här är ett läge att bara kunna ta det just lugnt utan en massa måsten. Isac blir i alla fall bättre och bättre men har fortfarande kvar hosta. Idag tillät vi honom att få gå i poolen men med stränga förmaningar om att inte doppa öronen. Så han flöt omkring lite med luftmadrassen som bas.

Barnen har även lärt känna ett par barn från Uppsala, Alfred och Ruben. De är båda i samma ålder som Isac och Hannes så de fann varandra väldigt bra. Lite roligt hur de närmade sig. Alfred hade frågat Isac om det var vi som bodde i rum 106 och fått ett jakande svar. Han ville då tacka Isac för att han hittat hans mobil och lämnat in den. Det var en mobil som Isac hade hittat i den bil som vi åkte in med till Saladan under gårdagen.

De blev bästisar och sprang runt tillsammans hela dagen. Vilket även blev att jag och Helena började prata med Johan och Elin som var deras föräldrar. De har även ett barn till som heter Freja Jo och som är 1 1/2 år. Den här vänskapen mellan barnen blev att när vi skulle äta lunch på hotellet – ja, då var det bara att rätta sig efter den bordsplacering som Isac och Alfred valt ut 🙂

Vi lärde även känna ett par värmlänningar som var nere här på Kaw Kwang för nionde året i rad. De stannar runt 1 månad varje gång och bokar alltid igen när det checkar ut direkt med hotellet.En liten solskenshistoria, och även väldigt rörande, är att de tagit sig ann en gatuhund här nere, Deng. En hund som nu följer dem var de än går när de är här nere. Simmar de i havet simmar hon med, lägger de sig och solar ligger hon runt dem eller under deras solstolar. Är bara om de åker iväg på en utflykt som hon inte alltid kan följa med. Men då väntar hon vid deras stuga och möter upp som om de varit borta i evigheter.

De säger att det är märkligt för att det är precis som hon kan höra när de kommer ner igen från Sverige. Hon möter alltid upp dem med stora glädjescener och lämnar dem inte en millimeter därefter. Hunden har även blivit accepterad av thailändarna då hon i dag är avmaskad, vaccinerad m m vilket värmlandsfamiljen sett till. Hon fick även tidigare valpar och de såg då till att även de fick all vård och skötsel. Vilket gjorde att dessa valpar blev lätta att placera ut. Alla överlevde dock inte pga den natur som finns här utan en blev angripen och uppäten av en större ödla.

På kvällen åt vi på hotellet och gick och la oss rätt tidigt för i morgon ska vi ut på en 4 Island Tour tillsammans med Conny och Co samt familjen Hjort. En resa som Cary organiserat. Ska bli riktigt kul att göra något mer än bara vara runt hotellet 🙂

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*