Masthead header

Äntligen trick cykel premiär

Idag då man egentligen hade sovmorgon så kom Bosse in och ryckte i mig och talade om att nu hade värmepannan verkligen fått spel och det lyste röda lampor. Ja så det var bara att maka sig ur den goa sängvärmen och gnugga ögonen och gå ner i källaren och kolla status. Väl nere så fick jag fram felkoden vilket visade sig vara givaren  ute (GT2) och det är ju även den som strulade på julafton då den visade – 21 grader fastän det var +5.
Ja Bosse dokumenterade och skulle ringa service medan jag själv kunde krypa ner i sängvärmen till mina små gossar som sussade så gott.  Vi vaknade dock till alla så småningom och låg och myste och kollade lite på ipaden innan det var frukostdags.

När vi väl satt vid frukostbordet så satt Isac och spånade om han skulle få chansen och ta ut sin nya trick cykeln på en tur. Det var då enormt blåsigt och gråmulet men det började faktiskt spricka upp och solen visade sig. Så vi gjorde oss snabbt iordning för att komma ut på en liten tur och det var riktigt skönt fastän det blåste rejält. Vi hade faktiskt på vissa partier sådan medvind så Isac kunde stå på sin trick cykel och åka med av bara vinden.

Väl hemma så hade vi fått svar på killarnas filmade ”tack för presenterna” som vi skickat till Carlanssons vilka jag läser upp

Elin                     -ÅHHH dom är så söta….
Isac                     -varför säger hon att vi är söta…
Inger                  -Tack själva sötnosar….
Isac                     -Åhhhh varför kallar de oss sötnosar hela tiden…
Jag                      -Det är kanske för att ni är så söta helt enkelt.

Jag tar och klickar fram det sista meddelandet och börjar småskratta
Anton                -Aww ! Vilka sötnosar….

3 oberoende skriver åhh vilka sötnosar och Isac bara himlar med ögonen.

Efter detta så tar vi tag i att bygga klart legot som de båda fick i present igår och det är riktigt mysigt när man väl tar sig tiden och inte har en massa måsten hela tiden.  Efter maten så ville i alla fall jag gå och vila lite och inom kort så hade jag 2 små i sängen och jag fick då Isacs utlovade högläsning av 2 st Wilma böcker som han fick i julas.

Ja därefter så är det väl dags att ta tag i del av de där måsten och givetvis blev det lite speltid för killarna. Ikväll är det dock bestämt att vi ska ha familjemys med filmstund igen och vem kan neka det för det är ju sååå mysigt.

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*