Masthead header

Avslutning Simskola Hannes

Jepp, i dag var det då dags för nästa avslutning och det var för Hannes Simskola. Han har gått första säsongen och det är otroligt att se att en kille som var så rädd för vatten första gången vi träffade honom idag hoppar och dyker obehindrat. Men innan vi hade avslutningen så hann jag och Helena med en härlig promenad, själva för en gång skull, medan mormor passade barnen. Ja, själva och själva, vovvan var naturligtvis med. Här är en bild från den promenaden:

Efter vi kom hem så var det dags att åka till Måsen igen för att göra klart den sista städningen som återstod. Dammsugning och våttorkning. Under tiden som vi gick där så hittade vi ett litet härligt och gulligt tecken på ung kärlek. Nedanstående hjärta/hand hängde på Isac:s förskole kamrat Sannas plats.

Gulligt, eller hur 🙂 Ja, sedan var det bara att åka hem, slänga i sig lite mat och åka till avslutningen för Hannes. Bilder från den finner ni nedan. Till kvällsmat beställde vi sedan för enkelhetens skull Thaimat från La Thai. Som vanligt – kanongott och barnen älskar det med.

Uppvärmning 🙂

 

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*