Masthead header

Besök på McDonalds och biblioteket

Ja idag så trodde man ju att man skulle få sova ut NOT. Som vanligt så vaknar Hannes även om Bosse försöker smyga runt. Då det är tisdag och inga måsten inplanerade så tog vi det lugnt dvs Hannes gluttar på TVn och Isac får sova vidare till det är dags att gå upp – han har blivit en riktigt sjusovare den mannen. Det för omväxlings skulle en lugn och härlig frukost dvs barnen äter på och inga slagsmål, kiv eller liknande – riktigt skönt. De fick lite tid framför TVn innan det var dags att göra sig iordning och även här så löpte det på utan större bryt eller liknande – VAD HAR HÄNT???
De fick fortsätta med att försöka sysselsätta sig och ja de tog för sig och plockade fram diverse saker bl a leran och all servis så här vankades det diverse rätter för provsmakning. Fick även under förmiddagen ett telefonsamtal från en doktor på sjukhuset som meddelade att man kommer att kontakta mig snarast för att få blodtransfusion. VAD sa jag … jo mitt blodvärde var visst så lågt så det är på gränsen till farligt. Jag undrade om det inte fixar sig själv men det tar visst alldeles för lång tid – så det var bara att invänta samtal när detta skulle ske.
Klockan blev mycket då det blir alltid lite plock här och där men nu skulle vovvan ut. Isac bestämde att ta Bobbycaren och då kom dagens första försök till bryt av Hannes. Han tyckte givetvis att även han skulle åka cykel men nää det tyckte inte jag. Brytet tog inte riktigt fart utan vi lyckades vända det och han godtog till slut att åka vagnen. Isac sparkade på med bobbycaren riktigt bra och hittade ett sätt att hanka på vagnen så ja ett nytt sätt att ta sig runt. Väl hemma med vovvan så var det bara snabbt in en vända för att ringa åter till sjukhuset efter kollat med Bosse bästa dag att läggas in på för blodtransfusionen. Det blev bestämt att på torsdag förmiddag åker jag in och lämnar prover för kontroll av att mitt blod fungerar OK ihop med det blod jag ska få och på sätt sparar vi 1 timme på fredag då själva transfusionen skall ske.

Efter detta så åker vi in till stan bl a för biblioteket. Vi började turen med att lämna åter våra böcker och sedan in för att få lite mat på McDonalds. Isac han tjatade hela tiden att han var sååååå hungrig men när väl maten stod på bordet så var det inte lika akut längre. Hannes däremot åt med god aptit och ville nästan inte lämna stället. Vi tog oss dock åter till biblioteket mätta och belåtna och det var nu dags att hämta språkväskan som vi beställt samt lite nya böcker till barnen. Jag fick bl a tag på 2 böcker kring teckenspråk och barnen kollade runt bland hyllorna så det blev en full kasse innan vi kom därifrån. Vi åkte vidare mot Maxi för att fixa lite handling och Isac lämnades i lekrummet även om han var trötter. Hannes och jag hade fixat en liten överraskning genom att köpa Toy Stories 2 + 3 och båda var upprymda och ville titta på dem omedelbart. Vi styrde efter handling kosan hemåt och gissa om vi var förvånade när Bosse redan var hemma. Hannes skulle givetvis visa sina nya film för Bosse och då kom nästa överraskning – tala om dålig kommunikation här hemma för Bosse hade beställt Toy Stories 2 på discshop och hade precis hämtat paketet.
Trött som bara den tänkte jag att nu får man lite hjälp men tji för mannen var också trött och hade huvudvärk – troligtvis begynnande förkylning. Han ville sova lite och jag fixade då iordning lite tomatsoppa till kvällsmat och under tiden fick barnen kolla på en av sina nya filmer. Barnen nattades senare och vi kollade på en film som Bosse hyrde i förra veckan Drive – lite annorlunda action men i det stora hela helt OK.  Har varit en riktigt skön dag ihop med barnen utan en massa kiv och tjafs.

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*