Masthead header

Dagis inställt och bullbak

Dagis ringer och kontrollera om det är OK att vi är hemma då de är kort om personal pga sjukdomar 2 personal på 19 barn. Visst kan vi vara hemma och vi har fortfarande en sovande Isac. Har börjat göra iordning frukost och idag har vi havregrynsgröt med smörgås på menyn. Vi väcker Isac och yeah än en gång kommer kommentaren att han behöver gå på toaletten. Vi skyndar långsamt under frukosten och det ser ut att vara kanonväder utomhus så vad kan vi hitta på?

Väl färdiga med allt så beger vi oss ut och tji vad det lurade oss – det var inte alls så gott som vi trodde. Isac hade bestämt långpromenad men väl vid skolan så sa han detta var inget skönt väder så vi kortade ner rundan. Vi mötte på Mangan och språkades vid en kort stund innan vi begav oss hemåt. Ja då har man i alla fall inga problem att man känner att man måste vara utomhus för helt plötsligt så börjar det ju regna också. Vi beslöt att baka bullar och till min goa idé att barnen skulle får göra varsin deg. Kan säga att efter ex antal bryt från mig kommer detta aldrig ske mer. När jag väl höll på med Hannes och Isac helt plötsligt skulle göra något då skulle givetvis Hannes också göra detta. Fokus tappades och gjorde jag något själv ja då gick larmet så vad man än gjorde så blev det helt fel. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiii från många håll blev det innan degarna var färdiga. Kan väl säga att dagen som varit inte varit helt smärtfri utan det har varit mycket syskonbråk och tjafs och tålamodet är slut. Vi kom i alla fall till utbakning och jag fick göra en deg medan grabbarna tog hand om den sista degen.  Fick dock stötta dem en hel del för än har de inte rätta knycket men slutresultatet blev lyckat. Bosse kom hem när vi höll på att slutföra det hela och vi bestämde att vi fortsätter och kör våfflor till kvällen. Sagt och gjort allt blev klart och även den stora herren fick viss guidning i hur man gräddar våfflor. Vi smaskade i oss våfflor och bullar till kvällsmat och ja det är väl gott för killarna men för mig och Bosse borde det gå helt bort – MEN DET ÄR SÅ GOTT!!!.
Vi ville få dem i säng så vi kunde få se finalen på Sveriges mästerkock och det gick så där.
Vi kan väl säga att vi är väldigt frustrerade på Isacs klieri och han håller på och vi vill ju bara hans väl men han förstår inte riktigt detta. Bosse skickade mail till BVC hur vi skall gå vidare för det blir inget bättre med medicinering och insmörjning.
Grannen Stefan kom in på onsdagsölen och vi tittade på Kjelles smakresa i Asien som faktiskt är riktigt roligt att se. Avslutade sedan med att fixa räkningar och kollar runt på blocket mm efter bl a cykel till Isac. Har idag fått tag på en bobbycar under dagen som min bror hämtar – var egentligen intresserad av deras cykel men som vanligt var jag sent ute

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*