Masthead header

Slappedag och mera prickar

Natten har varit relativt lugn och vid 7 tiden så vaknade Isac till och väckte hela familjen. Trots försök att få dem att fortsätta sova så var det till sist lönlöst så Isac kollade lite på TV och Hannes struttade omkring så vi kunde fortsätta vila lite till innan det blev dags för sen frukost. Bosse kände sig inte något vidare och har haft en jobbig natt med mycket kli och dessutom nästan blivit utskuffad ur sängen av Isac. Vi tog det lugnt hela förmiddagen och till sist så gick jag och Isac ut en sväng med vovvan och lämnade sjuklingarna hemma. Vi kan väl säga att ljudnivån höjs konkret när vi kommer hem och samma tjo och tjim fortsätter som tidigare. Det verkar som det lossnat lite kring Hannes ord då det kommer lite små saker då och då givetvis inte med korrekt uttal men vi förstår vad han menar. Många ord är upprepningar från vad Isac sagt ex.vis ”Mamma titta nu”, Hannes, hallå, hej då.

Lätt lunch och sedan försöker vi få barnen och Bosse att vila lite middag men icke den ene kom upp efter den andre och till slut fick Bosse gå ner och lägga sig i källaren för att få lugn o ro. Fick sedan under eftermiddagen ett efterlängtat samtal från Anna Paganini vid LKG teamet hos Sahlgrenska. Hon meddelade att de igår fått remissen från Halmstad och ville ha lite uppgifter kring Hannes. De hade inte fått hans kompletta personnummer samt ville veta om provtagning kring MRSA som gjorts. Vad jag kommer ihåg så gjordes detta på Hannes vid tropikundersökningen för att han opererats utomlands annars är det inte normalt att screena för detta i Halland. Fick information att vi troligtvis kommer dit upp i slutet av mars då de givetvis avvaktar tills vattkopporna är OK och hon söker information hos barnkliniken.

Eftermiddagen fortsätter i samma slöa tempo som avslutas med fotbollsträning för Isac. Kan väl säga att Hannes var inte glad när vi för 2:a gången idag åkte iväg utan honom. Gjorde iordning barnen för kvällen och kan väl säga att man lider med Hannes för det är inte lite koppor han har fått och tempen visade på 38,9 så lite medicin både invärtes och utvärtes så får vi väl se hur natten blir.

Din email är aldrig publiserad eller delad. Nödvändiga fält är märkta *

*

*